FEMTIOÅTTA

 
Hej på er, dagen idag har rullat på i bra tempo för mig. Var på spinning med pappa på kvällen. Faktiskt min första gång men inte alls lika jobbigt som jag hade förväntat mig. Men det visar sig imorgon om jag har träningsverk eller inte.Ska dra ett morgon pass imorgon hade jag tänkt, så drar mig till hallen och disco tränar redan vid nio. Sen koller lina vid tio ungefär. Det är bara att tagga nu då det är tävling på  lördag!

FEMTIOSJU

Godmorgon på er. Ska snart hoppa in i duchen och lite senare iväg till sjukgumnasten på behandling av mina stackars benhinnor. Har den ena inflammationen på den andra där. Hoppas på att det ska bli bättre av ultraljuds behandlingen hon gör. Får se vart dagen bjuder på sen ska försöka lägga upp videosar från dansen också.
 
Ha det bra, kram!

FEMTIOFEM

Dagens smarriga frukost!

FEMTIOSEX


FEMTIOFYRA

Hej länge sen nu. Känns rätt onödigt att jag ska sitta här och föklara varför jag inte har bloggat, men jag tycker ändå att ni har rätt att få veta. Jag har haft väldigt fullt upp men plugg, prao och massa träningar, nu har jag höstlov men orkade bara inte ta tag i det, men så nu är jag tillbaka redo att rocka bloggvärlden. Håller faktiskt på att fixa en ny design.
Bilderna är ifrån disco tävlingen i Eskilstuna som jag slutade på en 20 (?) plats

FEMTIOTRE

Hej, bloggade inget igår för jag hade fullt upp med träningar och plugg. Men hur som helst slutade två idag kom hem och duschade nästan direkt i väg till stan sen, för att jag hade spraytan klockan fyra. Herregud nu är jag verkligen brun, så himla ovant nu, haha. för er som undrar varför jag har gjort det så är det för att det är tävling imorgon. men nu ska jag gå och äta middag. 
Kanske blir bloggning imorgon till kvällen men inte på dagen.
Fick bli tre cambilder nu, hoppas ni förlåter mig.
 

FEMTIOTVÅ

Strechade lite idag,knäppte även några bilder då.

FEMTIOETT

Är så glad idag, vet inte riktigt varför men hoppas ni som läser detta också är glada. Nu ska jag fixa lite i rummet.

FEMTIO

Góaste Danste!

FYRTIONIO

Var på dans tävling i lördags, i både street och disco singel gick det dåligt men i street par gick det därimot tvärtom. Där vann vi faktiskt som var riktigt roligt. Knäppte en del bilder men valde ut dom bästa. Även fast dom inte är så bra, men det får ni leva med.

FYRTIOÅTTA


FYRTIOSJU

De här bilderna är från mitt senaste shoot och det är så här jag ser ut på i stort sätt hälften av alla bilder vi tar.
Hoppas ni fick något att skratta åt nu.

FYRTIOSEX

Hejsan, skoldagen idag känndes som  den aldrog tog slut, det berode nog på att jag är väldigt trött och att jag har väldigt ont i örat. Har i varje fall inte tagit någon bil på dagens outfit för att jag hade idrott sista lektionen och orkade inte byta om. Nu ska jag stax käka lite sen iväg till bussen för jazz träning. 
Väldigt tråkigt inlägg kännde jag.

FYRTIOFEM

Dagens detalj.

FYRTIOFYRA

Hejsan bloggen, nu kan vi säga att dat vart dålig uppdatering igen, jag tappar det varje gång efter helgen, Förstår inte varför, men det bara blir så. ska försöka att skärpa till mig så ni blir uppdaterade.
I varja fall så var jag och malin till uppsala i söndags, fick med mig en stickad tröja med mig hem från monki, kommer bild på den på imorgon. 
Knäppte bilden idag, tycker dom vart riktigt coola faktiskt.

RSS 2.0