SEXTON

Hej alla. Då var det äntligen fredag då, vilket är väldigt skönt. Ska strax åka iväg på dans, ja jag  vet jag har träning på fredagar och det är ju inte en favorit tränings dag kan man säga, men det är inget jag kan styra.

Man kan ju inte va seriös på alla bilder så där  av den fula bilden.

FEMTON

Dagens


Jeans, H&M | stickad tröja, H&M | tröja under, gina tricot | skor, converse

FJORTON

 Istället för att fota blev det en video.

TRETTON

Dagen outfit
Tröja, H&M | Jeans, H&M | Väst, H&M | Skor, skopunkten | Solglasögon, Spanien 

TOLV

Hej kom nyss hem från skolan och ska strax möta malin för att ha ett photoshoot, bilderna som tas idag kommer antagligen att komma upp här inom kort. 
 

ELVA

Här är en liten sneak peak på vad jag har på mig idag, hela outfiten kommer sen efter skolan.
 
 

TIO

För någon dag sen köpte jag en mobil väska och ett skärp men var tyvärr tvungen att lämna tillbaka skärpet för den va för liten. Igår köpte jag en liten kalender så jag kan ha ordning på mitt liv lite bättre. 
Förlåt men det är jätte dåliga bilder men jag tog dom hastigast för nnu ska jag kolla på  solsidan.
 
kalendern bokia 89:- // mobilväska gina tricot 99:-

NIO

 

ÅTTA

Var snygg på festen
 

SJU

Hej, då var ennu en dag i skolan avklarad, bara imorgon kvar och sen helg, så skönt. hände inte något speciellt förutom att vi hade utomhus aktivitet halva dagen, så det va bara på med gummi stövlarna i det dåliga vädret. 
Snart ska jag göra i ordning mat åt mig och min bror eftersom han ska på fotbolls tränning och jag på dans träning. 
 
Haha kan inte sluta skratta åt mina miner

SEX

Snygg i höst
Det här är saker som verkligen passar i höst mörkret

FEM

Ska snart dra till bussen för att åka och träna, idag är det disco träning som gäller, kommer antagligen bli roligt men också väldigt jobbigt eftersom det är terminens första pass och konditionen kanske inte är den bästa.


FYRA

Hej alla, idag var första skoldagen för mig efter ett härligt sommarlov, var ganska roligt att se alla efter så lång tid, det var helt okej dag, men med tanke på att vi bara gick till tio var inte det så konstigt. Jag har spenderat resten av dagen med mathilda och för ett tag sen var jag ut på en lång springtur.
Nu ska jag snart gå och lägga mig med tanke på att jag gick upp tidigt så är jag väldigt trött nu.
 
Bloggar mer imorgon!

TRE

Några sköna bilder från sommaren

TVÅ

Dagens outfit
Stickad tröja, carlings | Kjol, gina tricot | Skärp, gina tricot | Halsband, stradevarius |

ETT

Hej!
Nu har du hittat till en blogg som en galen och glad tjej skriver på. Mitt namn är Hanna, jag är 14 vintrar gammal, tävlingsdansar, fotar, sjunger och är med mina underbara vänner på fritiden. 
Jag tränar oftast 3-5 gånger i veckan och det är det bland det bästa jag vet. Ända sen jag var liten är att jag skulle vilja bli modell, dock är jag aldeles för kort eftersom jag bara är 1,63 lång. Jag har ett väldigt stort intresse för foto och sång som jag skrev där uppe. När jag fotar, fotar jag med min Nikon d40. som jag har haft sedan agusti 2011.
Det var lite om mig men hänger ni kvar här kommer ni få reda på mycket mer om mig, min vardag, mitt liv som dansare och mycket mer.
 
 Designen är inte helt klar så ni vet.
 
Hoppas ni tyckde om vad ni lässte och stannar kvar här!
 

RSS 2.0