SJUTTIOTRE

Hej, hur är det med er då? Imorgon drar vi oss sner till trollhättan och mina små söta kusiner. Kommer bli en lång bilresa men har med mig massa filmer och datorn, så det ska nog gå bra ändå. Hade tänkt att packa klart imorgon bitti, eller det är inte så mycket kvar, men typ necesär, kamera och sådana grejer.
Men ska försöka slänga in ett inlägg imorgon om jag kommer ihåg de vill säga. Men annars blir det säkert någon hälsning på julafton.
 
Hej, så länge!
 

SJUTTIOTVÅ

Godmorgon, eller god förmiddag kasnke man säger.  imorgon åker vi till trollhättan, vi ska fira jul där med mina kusiner. Datorn hänger med så förhoppningsvis blir det lite bloggning, eller jag måste blogga har jag bestämt. Fick bli en jätte fin morgon bild kände jag. Men liksom vad är grejen med att vara seriös.
 
 

SJUTTIOETT

Hej jag är sämst på att blogga. Men nej ska inte hålla på och skriva massa ursäkter för jag vet hur tråkigt det är att läsa. Men hur som helst va det julavslutning idag och nu är det äntligen jullov!! det är så otroligt skönt. När man går i nian på min skolan har vi alltid dragkamp på julavslutningen och självklart vann min klass idag, bästa klassen. Jag och två andra tjejer hade kringsmåling och vapen med oss, kanske lite töntligt men satan va kul det va.
Hade med mig kameran så det blev några bilder. Men jag säger bara tilla och njut.
 

SJUTTIO

Två ljus tända idag, snart är det jul hörrni.

SEXTIONIO

 
Detta är hur min dag kommer se ut idag tror jag, att äta b&j och kolla på gossip girl. En väligt lung söndag vilket jag känner att jag behöver. Fundrar på att städa garderoberna också men får se om det blir något av det. 

SEXTIOÅTTA


SEXTIOSJU

Hej, har haft en hur bra födelsedag som helst och det var jätte mysigt när vi var ute och åt på resturang, hade tyvärr inte kameran med mig så har inga bilder. Ska mysa mig ned nu och kolla på VS fashion show och äta lite b&j. Men kommer nog släcka ganska tidigt med tanke på att jag är väldigt trött. Har inga planer för morgondagen, så vi får se vad dagen bjuder på.
 
Bilden är från våran baksida där snön hänger över ganska mycket.

SEXTIOSEX

Hej på er, som sagt är det min födelsedag idag. Ska ut med familjen ikväll och äta på resturang i staden. Kanske dyker upp imorgon vad jag har fått för något av min goa familj, nästa vecka ska jag fira med vännerna så vi får se vad vi hittar på då. Men nu ska jag gå ner och ducha innan farmor och farfar kommer.
 
 
BIlden är från vecka då vi har haft musikal och bal, det kommer garanterat dyka upp fler innom kort.

SEXTIOFEM

Idag är det ingen vanlig dag för det är faktiskt min födelse dag, hurra, hurra, hurra! Tänk nu jag har left i 15 år, hälften till tretio.

RSS 2.0